SomProduct
facebook   twitter   google+
CONTUL MEU:

Mobila tineret

Oferta de mobilier pentru tineret si copii, disponibila in cadrul portalului nostru, cuprinde variante potrivite pentru diverse spatii si gusturi.
Producem la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat si/sau MDF. Cu o experienta de 10 ani, avand utilaje proprii de debitat si prelucrat Pal melaminat, utilaje moderne de aplicat cant ABS, asiguram proiectare si design personalizat pentru: bucatarii, camere tineret, living-uri, paturi suspendate, paturi rabatabile, dressing-uri cu usi culisante, mobilier birouri, receptii, mobilier pentru hoteluri si pensiuni, mobilier magazine, mobilier scolar, etc.
start
Societatea noastra a fost infiintata in 2001, avand ca obiect principal de activitate productia de mobilier. Ca in orice inceput, cu o investitie minima, dar cu mult aplomb si pasiune, s-a pornit la drum. Echipa noastra proiecteaza, executa si comercializeaza mobila personalizata la comanda.
start
Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou.Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde:dormitoare,biblioteci,camere pentru copii,camere de tineret,bucatarii,mic mobilier(comode,noptiere,cuiere),saltele,mobilier de birou.
start
Cu ajutorul nostru iti poti proiecta si realiza mobila preferata, indiferent daca este vorba de mobila bucatarie, mobila dormitor sau mobila living. Executam orice tip de mobila pentru casa ta: mobila bucatarie, mobila sufragerie, mobila dormitor, mobila dormitoare (camere) tineret, mobila dormitoare copii, paturi rabatabile, dulap cu usi glisante, mobila hol.
start
Executam mobilier la comanda, calitativ, ieftin, avand in vedere saturatia pietei de producatori putem spunem ca ne mentinem pe linia de plutire datorita calitatii pe care o executam cat si preturilor acceptabile si chiar negociabile. Executam mobilier bucatarie, dressing, living, hol, dormitor, pentru mai multe exemple detalii si imagini va rugam sa vizitati website-ul nostru www.comanda-ne-mobila.eu
start
Activam in domeniul mobilei inca din anul 1991. Comercializam o gama larga de mobilier cu un design clasic si modern.Mobila din lemn masiv de diferite specii avand o paleta variata de culori s de o calitate superioara. Mobila capitol : dormitoare, sufragerii,holuri (colectii complete), bucatarii, grupuri de colt, mobila pentru birou, baruri, mese si scaune intra in armonie perfecta cu casa ta .
start
Distribuim si comercializam toata gama de mic mobilier dormitor, sufragerie, bucatarie, birou, canapele, saltele, birou calculator, birou scolar, masa plianta, scaun pliant, coltar bucatarie, portmantou, cuie, pantofar, masa sticla, masa cafea, scaun.
start
Societatea noastra comercializeaza mobila la comanda produsa in Italia. Mobila de bucatarie precum si mobila pentru camerele de copii si tineret pe care o punem la dispozitia clientilor este modulara si se executa numai la comanda in functie de spatiul fiecarui client.
start
DOMUS mobila. Producem la comanda sau in serie mobilier pentru bucatarii, bai, birouri, dormitoare, livingroom, camere copii. tineret, gradinite, banci, hoteluri, biblioteci, scoli. Oferim consultanta pentru stabilirea designului intregii locatii care trebuie mobilata , gratuit . Utilajele cu comanda numerica , de ultima generatie , manevrate de personal experimentat ne permit executarea oricarui tip de mobilier din PAL melaminat , furniruit sau lemn masiv , cu fronturi din MDF infoliat sau vopsit
start
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11