SomProduct
facebook   twitter   google+
CONTUL MEU:

Mobila la comanda

Pentru orice tip de mobilier la comanda, va rugam sa accesati aceasta categorie. Colaboratorii nostri ofera solutii complete si idei creative de realizare a mobilierului pe care il visati.
DOMUS mobila. Producem la comanda sau in serie mobilier pentru bucatarii, bai, birouri, dormitoare, livingroom, camere copii. tineret, gradinite, banci, hoteluri, biblioteci, scoli. Oferim consultanta pentru stabilirea designului intregii locatii care trebuie mobilata , gratuit . Utilajele cu comanda numerica , de ultima generatie , manevrate de personal experimentat ne permit executarea oricarui tip de mobilier din PAL melaminat , furniruit sau lemn masiv , cu fronturi din MDF infoliat sau vopsit
start
Firma de mobila pe comanda cu o experienta de peste 8 ani pe piata,executam orice fel de mobilier la preturi accesibile.Va asteptam sa ne vizitati la expozitia noastra din Slatina,str Cornisei nr 11 de luni-vineri de la 09-18.Relatii la telefon 0721612288 sau 0249414100
start
Tapiterie,Dormitoare,Holuri,Mobilier Bar,Mobilier Comercial,Magazine Mobila,Holuri din piele naturala,Mobilier la comanda,Transport gratuit,Dresinguri,Cuiere,Usi culisante,Birouri,Biblioteci,Livinguri,Camere tineret
start
Cel mai contemporan stil clasic. Mobila clasica si moderna, la comanda sau personalizata. Lemn masiv partial. Mobilier living, dining, dormitor, office.
start
Societate membra a grupului Mobexpert, Fero Mex produce o gama larga de subansamble si produse finite de mobilier metalic.
start
Executam orice tip de mobila la comanda din PAL melaminat, postforming sau MDF frezat si infoliat, numai cu cant ABS: mobila birou, mobila bucatarie, mobila dormitor, dulap cu usi glisante, usi glisante, mobila sufragerie (living), mobila hol, paturi rabatabile, mobila pentru magazine, mobila pentru sedii de firma, mic mobilier.
start
PROMOBILA CRAIOVA PRODUCE SI COMERCIALIZEAZA MOBILIER DIN PAL MELAMINAT IN SERIE SI LA COMANDA SI PRODUSE DE TAPITERIE.
start
Executam mobila la comanda in Bucuresti si in localitatile limitrofe,mobila ieftina de calitate din PAL melaminat simplu sau lucios,preturi de producator.
start
Produsele si serviciile KA includ tapet, mobilier tapitat, tesaturi, mic mobilier, servicii de confectionare a elementelor decorative din tesaturi, dar si asistenta in design interior. De asemenea, compania ofera servicii precum consultanta in selectia si personalizarea elementelor de decor, livrarea si instalarea la domiciliu.
start
Executam mobilier la comanda din pal melaminat si mdf. Pentru comenzi de mobilier in valoare de peste 3 000 lei beneficiati de 5% reducere! Onoram comenzi de mobila in Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Braila, Galati, Focsani.
start
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11