SomProduct
facebook   twitter   google+
CONTUL MEU:

Mobilier de gradina

Pentru a oferi gradinii dumneavoastra unicitate, stil si un ambient rustic va invitam sa alegeti din gama variata de mobilier disponibila in cadrul portalului nostru. Mobilierul de gradina, va aduce cu siguranta un plus de farmec si apreciere in gradina dumneavoastra.
Firma produce si exporta mobila si produse din lemn din Brazilia, Asia si Europa de est: dulapuri, dormitoare, paturi, mese, scaune etc.
start
Executam la comanda urmatoarele tipuri de mobilier: mobilier casnic (bucatarii, holuri, mese si masute tv, biblioteci, camere tineret, dormitoare, dressinguri), mobilier pentru institutii (banci scolare, industria hoteliera), mobilier office (birouri simple, birouri operationale, ansambluri directoriale, receptii si mese de conferinta, corpuri de stocare).
start
Societatea comerciala de productie, constructii, servicii si import-export “LIVISTY” S.R.L a fost infiintata in anul 1993 si are sediul in Bucuresti. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului sub Numarul J40/12785/1993 avand codul fiscal R4019510.
start
Executam confectii metalice din inox si fier forjat: balustrade, scari, porti pietonale si auto, garduri, grilaje, mobilier, corpuri de iluminat, obiecte decorative si altele.
start
Mobilier personalizat, la comanda,l emn masiv!
start
AMB DESIGN COMPANY executa si monteaza confectii metalice din inox si fier forjat ca : balustrade , scari , porti pietonale si auto , garduri , grilaje , mobilier, corpuri de iluminat , obiecte decorative si altele oriunde in Romania.
start
Producator de mobilier serie si la comanda, Mobilier casa si gradina, Mobilier decoruri TV, Mobilier birouri, Mobilier hotelier, Mobilier standuri expozitionale!
start
CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
start
Metal Mob produce mobilier de terase, mobilier de baruri si pub-uri, mobilier scolar etc. cu structura metalica din otel.
start
Ofertemobila.ro - portal web cu firme producatoare de mobila din toata tara!
start
Pagina: 1 2 3 4