facebook   twitter   google+
CONTUL MEU:

Mobilier hotelier

Relaxare, confort, rafinament – cateva din caracteristicile unui hotel. Pentru a putea oferi oaspetilor o experienta de vis, acesta trebuie sa fie si mobilat corespunzator numarului de stele. Mobilierul hotelier pe care vi-l propunem, aduce personalitate camerei, indeplinind cerintele de functionalitate si rezistenta la folosirea indelungata.
Elvila - mobilier pentru casa, solutii inteligente de amenajare a locuintei, mobilier diversificat, saltele, canapele si fotolii Relaxa Original!
start
MARKET ONE - Magazin online: mobila dormitor, paturi, dressing-uri, mobilier copii, mobila living, cuptoare cu microunde, plite, hotel.
start
WeiDa - Producator si distribuitor de mobila.
start
PRO DESIGN ART - Producator de mobila la comanda: Mobilier de bucatarie, Mobilier living, Mobilier dormitor, Mobilier tineret, Mobilier birou, Mobilier hotelier!
start
De mai bine de 15 ani firma noastra executa mobilier personalizat din PAL melaminat,de o calitate deosebita, produce si comercializeaza o gama larga de produse de mobilier unicat, la comanda, pentru dotarea apartamentelor, a sediilor de firma, a bancilor, magazinelor, hotelurilor, etc.
start
Firma produce si exporta mobila si produse din lemn din Brazilia, Asia si Europa de est: dulapuri, dormitoare, paturi, mese, scaune etc.
start
magazin canapele lux, canapele ieftine, canapele piele, canapele birou, canapele structura din lemn, canapele moderne, canapele tineret, canapele copii, canapele rabatabile, fotolii.
start
Executam la comanda urmatoarele tipuri de mobilier: mobilier casnic (bucatarii, holuri, mese si masute tv, biblioteci, camere tineret, dormitoare, dressinguri), mobilier pentru institutii (banci scolare, industria hoteliera), mobilier office (birouri simple, birouri operationale, ansambluri directoriale, receptii si mese de conferinta, corpuri de stocare).
start
Firma noastra produce si monteaza TERMOPANE REHAU: sisteme finite de panouri, usi si ferestre din profile PVC - Rehau Germania, armate cu otel zincat, feronerie G-U (Germania), geam termopan float clar sau Low-E, deasemenea producem si mobilier la comanda din PAL MELAMINAT in toate formele si culorile - BUCATARIE DE LA 1400 RON (3 corpuri jos si 4 corpuri sus) - DORMITOR DE LA 2500 RON (pat, noptiere,comoda, dulap) - LIVING DE LA 1000 RON (biblioteca) - CAMERA COPIL incepand de la 1750 ron (pat, birou, comoda, dulap)
start
Pagina:1 2 3 4 5 6