facebook   twitter   google+
CONTUL MEU:

Mobila lemn masiv

Pentru iubitorii lucrurilor de calitate propunem mobilierul din lemn masiv; aceasta este cea mai buna alegere in decorarea eleganta a unei locuinte. Piesele de mobilier din lemn masiv nu numai ca isi vor pastra toate calitatile, dar trecerea timpului nu le trece in registrul pieselor demodate, ci, dimpotriva, ii vor intari valoarea.
RIKY DANI COM - debitare PAL, vanzare PAL melaminat, prelucrare, finisare, asamblare mobilier din pal melaminat.
start
Firma produce si exporta mobila si produse din lemn din Brazilia, Asia si Europa de est: dulapuri, dormitoare, paturi, mese, scaune etc.
start
Mobilier la Comanda in Timisoara Fabrica de Mobila. Producem mobila la comanda in functie de necesitatile si spatiile clientilor-persoane fizice si persoane juridice. Totodata efectuam sculpturi in lemn si debitare CNC. Producem si construim case din lemn Materiale utilizate - PAL , MDF , HDF , LEMN STRATIFICAT , LEMN MASIV.
start
Fondata in anul 1991, se numara printre fabricile de mobila cu traditie din Romania, sustinute de tehnologie moderna si profesionalism in prelucrarea lemnului. Producem mobilier din lemn masiv care cuprinde: mobilier de casa - bufete, vitrine, comode, dulapuri, paturi, noptiere, mese, scaune
start
Firme mobila Romania, portal firme mobilier, mobila ieftina, producatori mobila FurnitureYO
start
Mobila decoreaza casa si intr-un fel sugestiv, reflecta un ambient distinct al fiecarui camin, prin culori intram in sufletul familiei si ne apropie de acesta cit mai mult. De aceea, la cererea si dorintele clientului, firma noastra executa mobila din PAL la comanda, astfel incit mobila proiectata si executata sa raspunda bunului gust al beneficiarului.
start
Pagina:1 2 3