facebook   twitter   google+
CONTUL MEU:

Mobilier bar

Fie ca sunt interioare sau exterioare, barurile reprezinta intotdeauna o sursa de relaxare si distractie. Produsele pe care vi le prezentam in aceasta categorie, respecta necesitatile functionale si ergonomice ale unui astfel de spatiu.
Societatea noastra executa mobilier modern, elegant, functional si rezistent, in armonie cu spatiul existent si necesitatile clientilor.
gold
SC Star Mob Design SRL a luat fiinta in anul 1993 in Bucuresti. Initial productia era alcatuita din cateva modele de paturi si dulapuri pentru dormitoare.
gold
Mobilier la comanda, mobila bucatarie, mobilier sufragerie, mobilier living, camere tineret, mobila copii, Tamplarie PVC.
start
EL FUN COM - Mobila la comanda, mobilier bucatarie, mobilier dressing, mobilier baie, mobilier comercial, mobila dormitor, mobilier sufragerie, mobilier tineret.
start
Edion Decor comercializeaza mobila la comanda din pal melaminat. In depozitul de mobila gasiti o gama variata de produse: Canapele din piele la comanda, extensibile sau fixe, dormitoare, biblioteci, bucatarii la comanda, masute, de cea mai buna calitate si la preturi accesibile.
start
MOBILA S.O.S. produce la comanda orice tip de mobila: bucatarii, sufragerii, mobilier living, dormitoare, mobilier tineret, comode, holuri, mobilier baie, mobilier birou, mese calculator, birouri manageriale ...
start
Mobilia Center este o retea nationala de centre comerciale specializate în vânzarea de mobilier, decoratiuni interioare si servicii destinate consumatorilor!
start
Magazinul IKEA ofera o gama larga de produse de mobilier, accesorii si solutii functionale si cu un design de calitate, la preturi atat de scazute incat cei mai multi oameni sa si le poate permite. Obiectivul nostru este sa-i ajutam pe romani sa aiba o viata cat mai buna si sa se bucure de propria locuinta. Produsele IKEA raspund la nevoi şi gusturi diverse, pastrând caracteristica de funcţionalitate şi accesibilitate.
start
MAXINOVA va o gama larga de CANAPELE si FOTOLII tapitate cu textile, SALTELE ORTOPEDICE, BAZE DE PAT, LENJERII DE PAT, COVOARE si accesorii. Maxinova este mandra sa va prezinte un brand orientat spre inovatie, calitate si functionalitate. Brand-ul Maxinova a fost fondat in anul 2004.
start
Pagina:1 2 3 4 5 6 7 8