facebook   twitter   google+
CONTUL MEU:

Mobila dormitor

In cadrul portalului nostru veti gasi o gama variata de mobila pentru dormitor. Aici veti gasi nu doar calitate de exceptie ci si preturi accesibile oricarui buzunar. Toate colectiile de mobilier prezente pe site sunt caracterizate printr-un design modern si confortabil.
Cel mai contemporan stil clasic. Mobila clasica si moderna, la comanda sau personalizata. Lemn masiv partial. Mobilier living, dining, dormitor, office.
start
PARTIZAN IMPEX s.r.l. este o companie tanara si dinamica avand ca obiectiv furnizarea unei game variate de obiecte de mobilier.
start
Executam orice tip de mobila la comanda din PAL melaminat, postforming sau MDF frezat si infoliat, numai cu cant ABS: mobila birou, mobila bucatarie, mobila dormitor, dulap cu usi glisante, usi glisante, mobila sufragerie (living), mobila hol, paturi rabatabile, mobila pentru magazine, mobila pentru sedii de firma, mic mobilier.
start
Mobila la comanda Arad. Amenajari interioare Novi Studio. De Ce Ati Alege Mobila la Comanda Produsa De Novi ? Deoarece mobila produsa în serie,desi poate ca uneori arata bine în magazin, de cele mai multe ori, se integreaza cu dificultate în ambientul locuintei. Fie nu se armonizeaza cu restul casei, fie îi lipseste ceva care sa va multumeasca întrutotul. Acel ceva care da viata spatiului nu poate fi prins de instrumentele marketingului. Putem însa încerca împreuna sa realizam acel ceva.
start
Executam mobilier la comanda din pal melaminat si mdf. Pentru comenzi de mobilier in valoare de peste 3 000 lei beneficiati de 5% reducere! Onoram comenzi de mobila in Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Braila, Galati, Focsani.
start
Aducem designul in casa dumneavoastra cu un raport calitate/pret imbatabil. Lucram cu produsele celor mai mari branduri de accesorii sau materiale din Austria si Germania. Cu finisaje exceptionale si accesorii cu o calitate superioara la un pret avantajos, mobila la comanda va va surprinde placut si peste multi ani, fiind realizata in intregime in spirit tineresc.
start
Realizam orice model de mobilier, mobilier clasic: mobilier birou, mobilier dormitor, mobilier divers, mobilier sufragerie, mese si mobilier modern: mobilier bucatarie, dormitor, sufragerie, dressing.
start
At MobiLusso, we provide you amazing collections of louis xv chairs, living rooms sofas, hand carved coffee table, console tables, antique dressing table, antique reproduction desks, antique bombe commode, hand carving console table, louis xv chest of drawers, living room chaise lounge
start
Fondată în 1991, Fabrica de mobilă Lemet este cunoscută datorită produselor sale și recunoscută pentru calitatea oamenilor care lucrează aici și pentru performanțele dotarii tehnice. În hale industriale moderne, pe o suprafață construită de peste 35.000 mp, în care funcționează linii de producție complet automate, fabricăm mobilier de calitate superioară
start
Executam amenajari interioare complete HORECA – hoteluri, restaurante, pensiuni – parchet/dusumele, lambrisari lemn si matase, mobilier clasic si rustic, scari interioare. Contact: Condur Alina – 0757.250.577
start
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14